7 trin at tage før du beder universet om noget

Sidst opdateret den 1 oktober, 2022

Skrevet den

Vi beder alle universet om ting; det er ikke altid en bevidst proces, men gennem vores håb og drømme fremsætter vi alle anmodninger i en eller anden form.

Hvad denne kraft er, og hvordan den virker, kan man diskutere – Gud, universet, kilden, den kosmiske energi – det er egentlig ligegyldigt. At bede om noget kan virke.

Helt ærligt, jeg er ikke engang sikker på, hvad jeg tror på endnu. En del af mig tror, at når vi beder om ting, er det vores ubevidsthed, der giver os svarene, men jeg føler også, at vores ubevidste sind godt kunne være forbundet med noget større.

I hele denne artikel vil jeg henvise til “universet” som denne større magt – du kan erstatte det med et andet ord, som du ønsker.

Uanset hvad du tror på, er processen med at spørge og modtage den samme. Det er ikke nok bare at bede, du skal huske på følgende trin for at høste det fulde udbytte.

Trin 1 – Vær sikker, vær præcis

En af de største fælder, som folk falder i, når de beder universet om noget, er, at de ikke er 100 % sikre på, hvad de ønsker og hvorfor.

De siger ting som “Jeg vil gerne være rig” eller “Jeg vil gerne finde kærligheden”, men indtil du konkretiserer disse idéer, vil de ikke fungere som effektive anmodninger.

Hvad betyder rig for dig? Er det et beløb på din bankkonto, en bestemt løn, muligheden for at tage på X ferier om året, nok til at opdrage to børn uden at skulle bekymre dig?

Hvad betyder kærlighed for dig? Er det romantisk kærlighed, du ønsker, en anden form for soulmate, kærlighed mellem dig og din familie, en person, du kan slå dig ned med, en person, du stoler på, en person, du finder attraktiv, eller noget andet?

Problemet med at stille generiske spørgsmål til universet er, at du ikke vil vide, hvordan svaret ser ud. Indtil du med en vis grad af sikkerhed kan sige, hvad du egentlig ønsker dig, hvordan kan du så vide, om du får det eller ej?

Lad dine følelser vejlede dig i at beslutte, hvad det præcist er, du ønsker. Hvis du ikke får et stærkt ønske til at bryde frem i dig, når du visualiserer din anmodning, så er det ikke den rigtige anmodning at fremsætte.

Jeg kan bede om at vinde i lotteriet, men jeg forstår ikke rigtig med sikkerhed, hvordan det ville gøre mit liv bedre – eller jeg kan bede om at blive fri for stress af penge (uanset hvordan det manifesterer sig), fordi jeg ved, at det er det eneste, jeg virkelig ønsker.

Trin 2 – Spørg og lad det gå

Når du har bedt om noget, er du nødt til at slappe af og glemme det. Husk, at du søger et svar fra noget andet end dit tænkende sind – så der er ingen grund til at dvæle ved det.

Overlad blot din anmodning til universet, og kom så videre med din dag. Tænk på det som at skrive et brev – før du er færdig med at skrive det, kan du ikke putte det i en kuvert, sætte et frimærke på det og lægge det i postkassen. Og før du lægger det i posten, kan det ikke nå frem til den tilsigtede modtager. Og før den når frem til modtageren, kan de ikke sende et svar.

Trin 3 – Vær tålmodig

Forandringer sker sjældent på et øjeblik; det er typisk en gradvis proces, der skal følge sin egen vej.

At være utålmodig over for universet – måske endda at blive vred – tjener intet andet formål end at gøre dig ulykkelig.

Afhængigt af hvilken anmodning du har fremsat, kan det tage dage eller år at nå det slutmål, du har i tankerne.

Trin 4 – Hold øje med tegn

Når universet reagerer, vil det ikke altid være indlysende. Du er nødt til at holde øjnene åbne for små tegn her og der, der guider dig hen til det sted, du ønsker at være.

Tænk på en labyrint med dine håb og drømme i midten – universet kan hjælpe dig med at nå dem ved at fortælle dig, hvornår du skal dreje til venstre, og hvornår du skal dreje til højre. Hvis du ikke ser skiltene, kan du komme til en blindgyde og blive nødt til at vende om på dig selv.

Disse tegn kan komme i mange forskellige former, men det vil være tegn, som du er i stand til at få øje på, hvis du ser godt nok efter.

Så hvis du ønsker et nyt job og har bedt universet om at hjælpe dig med at finde et, skal du være meget opmærksom på alle potentielle muligheder, der opstår. Måske kommer du til at tale med en person til en fest, som arbejder for en virksomhed, som du gerne ville arbejde i – spørg dem, om der er ledige stillinger, eller om de kan præsentere dig for deres chef.

Du bør også være opmærksom på tanker eller minder, der dukker tilfældigt op, når du mindst venter dem – det kan ofte være vigtige tegn på, at du skal se nærmere på dem.

Når du holder øje med tegn, skal du slippe alle tanker, der kan holde dig tilbage fra at handle. Selv med et kort i hånden kommer du trods alt ingen vegne, før du er villig til at tage det første skridt, før du er villig til at tage det første skridt.

Trin 5 – Stol på, at universet ved bedst

Et afgørende skridt, som ofte overses af folk, er at stole på, at universet vil gøre det rigtige for dig, selv om det ikke ser sådan ud på overfladen.

Det største problem med at bede universet om ting er, at du ikke med sikkerhed kan vide præcis, hvad der er bedst for dig.

Selv noget så simpelt som at ønske at være fri for pengeproblemer er ikke nødvendigvis det, der vil give dig mest glæde, tilfredshed og tilfredsstillelse. Hvis du skal kæmpe for at få enderne til at mødes gennem hele dit liv, kan det være universets måde at give dig en dyb og tilfredsstillende påskønnelse af alle de små ting i livet på.

Hvis du pludselig kunne købe alt det, du har brug for, komfortabelt, vil du måske opdage, at du ikke længere er lige så taknemmelig for ting som is ved stranden eller de dage i byen, som du forkæler dig selv med en eller to gange om året.

Selv om du kan og bør bede universet om ting, skal du vide, at de tegn, du følger, faktisk kan føre dig et helt andet sted hen, men at det kan være der, hvor du ønskede at ende i første omgang (du vidste det bare ikke).

Trin 6 – Send påmindelser nu og da

Jeg sætter dette trin ind primært for anmodninger til universet, der beder om hjælp til at løse problemer, men jeg tror, det har sin plads under alle omstændigheder.

Jeg gør det på grund af min personlige tendens til en tro på, at universet delvist befinder sig i vores ubevidste sind.

Du kan bede om hjælp, og dit ubevidste vil forsøge at give dig svarene, men det har dem måske ikke lige med det samme. Det er vigtigt at være tålmodig, som jeg talte om tidligere, men jeg tror også, at det kan hjælpe at bekræfte anmodningen med jævne mellemrum.

Dette gælder især, hvis du som jeg tror, at det ubevidste sind spiller en rolle i at give dig svarene. Ved at minde dig selv om din anmodning sender du et signal til dit ubevidste om at fortsætte med at søge.

At gentage din anmodning kan også have den sidegevinst, at du bliver mindet om at være opmærksom, når du leder efter de tegn og signaler, der vil føre dig til det, du søger.

Trin 7 – Vær taknemmelig

Når du får de ting, du har bedt om, skal du være taknemmelig for dem og vise din taknemmelighed i dine handlinger.

Og glem ikke at takke for alt andet, du har, uanset om du har bedt om det eller ej.

Så her er trinene endnu en gang i én enkelt liste, der er nem at følge:

  1. Vær sikker, vær præcis
  2. Bed om det og lad det gå
  3. Vær tålmodig
  4. Hold øje med tegn
  5. Stol på, at universet ved bedst
  6. Send påmindelser nu og da
  7. Vær taknemmelig
Olivia Nielsen
Om Olivia Nielsen

Olivia er en kvalificeret rådgiver og empatisk kliniker, som tror på vigtigheden af at opbygge stærke terapeutiske relationer med sine klienter for at fremme forandring. Hun samarbejder med sine klienter for at hjælpe dem med at nå deres mål og anvender en integrativ tilgang til rådgivning, som trækker på en række forskellige teoretiske tilgange.

Når hun ikke arbejder, nyder Olivia at rejse, tilbringe tid sammen med sin familie og venner og udforske nye steder.