17 tegn på, at han ikke er så vild med dig, og at det er på tide at komme videre

Sidst opdateret den 1 oktober, 2022

Skrevet den

Når vi desperat ønsker, at noget skal være sandt, kan det være meget let at overbevise os selv om, at det er sandt.

Når du kan lide en fyr, vil der altid være små ting her og der, som du kan tolke som tegn på, at han kan lide dig igen ..

…selv om der er langt flere advarselstegn, der fortæller dig det modsatte!

Og du har sikkert nogle dejlige, støttende venner, som fortæller dig, at du har ret.

Når du fortæller dine venner om en samtale, du har haft med en fyr, du kan lide, vil de sandsynligvis fortælle dig, at ja, den øjenkontakt, han gav dig, betyder, at der er noget mellem jer.

Mest fordi dine venner synes, at du er fantastisk, og ikke kan forstå, hvorfor andre skulle mene noget andet.

Med hjælp fra vores venner er vi ret gode til at overbevise os selv om, at der er noget med en fyr, selv når det er blændende tydeligt, at han ikke er vild med dig.

Det er vores måde at holde os fast inden for vores forhåbningsboble på, fordi vi tror, at det er det bedste sted at være.

Mens vi er der, er tingene ret spændende, selv om det er lidt stressende og meget op og nedad.

Og vi tror, at det at holde fast i håbet betyder, at der stadig er en chance for, at der kan ske noget med den fyr, vi kan lide.

Men jeg er her for at fortælle dig, at den boble ikke er det bedste sted for dig at være.

Faktisk er det sådan, at jo hurtigere du kan sprænge den boble og komme ned på jorden igen, jo mere sandsynligt er det, at du vil åbne dine øjne for de andre fantastiske fyre omkring dig og holde op med at spilde din tid og energi på at bekymre dig om en fyr, der ikke er interesseret.

Så hvis du leder efter et wake-up call, så har du fundet det.

Det lyder måske nogle steder som hård kærlighed, men det er lige det, du har brug for for at holde op med at bruge timer på at analysere hans sms’er og komme videre med dit liv.

Læs videre for at finde 17 tydelige tegn på, at han ikke er vild med dig, og at det er på tide at sige farvel.

1. Han kontakter dig aldrig først.

Når vi kan lide nogen, prøver vi alle sammen at spille cool, men de fleste af os har en tendens til at fejle, uanset om vi er mænd eller kvinder.

Hvis han kan lide dig, vil han virkelig gerne tale med dig, når han har et ledigt øjeblik.

Hvis han kan lide dig, vil han tænke på dig, og han vil gerne vide, om han også tænker på dig.

Men hvis det altid er dig, der tager kontakt først, er det et tegn på, at han gerne vil snakke med dig, hvis du tager initiativ til det, men at han ikke er ivrig nok til at tage kontakt til dig.

2. Han lader dig vente.

Okay, der er altid en chance for, at han måske bare er vildledt nok til at tro, at det vil virke at “spille cool”, og at hvis han venter tre dage, før han svarer på dine sms’er, vil du ikke kunne modstå hans charme.

Og der kan være alle mulige andre undskyldninger.

Men i bund og grund, hvis han konsekvent forsøger at spille hård ved at vente i timevis eller dage før han svarer på dine beskeder, selv når han har læst dem, har han sandsynligvis bare ikke så meget lyst til at tale med dig.

3. Han aflyser gentagne gange.

Hvis I to er kærester, er det legitimt at aflyse en gang imellem.

Hvis han fortæller dig, at hans papegøje er død, eller at hans bedstemor er syg, eller at han er forkølet, så tro ham.

Nogle gange bliver livet virkelig skørt, og vi har ikke tid til at se folk, uanset hvor gerne vi ville.

Men hvis han aflyser dig gentagne gange og ikke sørger for at sætte en ny aftale på plads ved den førstkommende lejlighed, er det et stort advarselstegn på, at du bør løbe væk fra ham.

4. Han er både varm og kold.

Det ene øjeblik virker han superinteresseret i dig og er virkelig kærlig, og det næste øjeblik er han det bare ikke.

Der er stor sandsynlighed for, at de skarpe øjeblikke opstår, når han føler sig ensom eller usikker, og når han er tilbage på lige fod, har du tjent dit formål, indtil næste gang hans ego skal masseres.

Hvis han forsøger at samle dig op og slippe dig igen og igen, er han ikke den rette for dig.

5. Det er altid dig, der lægger planer.

Ligesom det altid er dig, der sms’er ham først, er det altid dig, der foreslår, at I to skal lave noget sammen.

Han siger gerne ja, hvis han ikke har andre planer, men han vil ikke gøre en indsats for at arrangere ting sammen med dig eller finde på ideer til dates, som du måske kunne lide.

6. Han er en flirt.

Hvis han har charmeret dig med sine flirteevner og sin selvtillid, er der gode chancer for, at han ikke ville være genert over at invitere dig ud eller fortælle dig, hvad han føler for dig.

Så hvis han ikke gør nogen af disse ting, kan du roligt gå ud fra, at han bare flirtede med dig uden at have til hensigt at tage det videre.

7. Han har aldrig vist en skygge af jalousi.

Nu er det sidste, du ønsker, selvfølgelig, at blive involveret med en jaloux og besiddende mand. Den type, der vil forsøge at kontrollere dig, eller som ikke er i stand til at stole på dig. Bare nej.

Men, en lille smule jalousi her og der er et meget godt tegn.

Når alt kommer til alt, hvis du ser en fyr, du dater, tale med en anden kvinde eller hører ham nævne en eks, vil du sandsynligvis føle dig i det mindste en lille smule jaloux.

Hvis du vil teste vandet for at se, om han er vild med dig eller ej, kan du prøve at nævne, at du skal til frokost med din bedste fyrs ven, og se, hvordan han reagerer.

8. Du får ikke hans fulde opmærksomhed.

Når I er sammen, har han altid det ene øje på sin telefon eller kigger over skulderen på den smukke servitrice.

Alle kan virke distraherede i ny og næ, hvis de har noget stort i gang i deres liv, der optager deres hovedrum.

Men hvis han konsekvent ikke virker til at være virkelig i rummet, når I er sammen, kan du roligt konkludere, at du ikke er en prioritet for ham.

9. I har ikke mødt hinandens venner.

Han har hverken gjort sig den ulejlighed at præsentere dig for nogen, der er vigtige for ham, eller gjort en indsats for at møde nogen af dine bedste venner.

Hvis han ser ud til at gøre en indsats for at holde dig adskilt fra sine venner og ikke har vist nogen nysgerrighed efter at møde de kammerater, som du konstant fortæller historier om, har han sandsynligvis ikke planer om at blive seriøs.

10. Du kan ikke komme i tanke om nogen pæne ting, han har gjort for dig.

Hvis du kan lide ham, er jeg villig til at vædde på, at du allerede har gjort utallige små gestus, som ville bevise det over for ham, hvis han var åben for dem.

Men det er han ikke, og han har ikke gengældt det. Hvis du sætter dig ned og tænker over det, kan du ikke komme i tanke om en eneste rar ting, som han nogensinde har gjort noget for dig.

11. Du ved ikke rigtig noget om ham.

Hvis han slet ikke har åbnet sig over for dig, er det ikke et godt tegn. Han holder samtalen overfladisk, og du har endnu ikke set nogen revner i hans panser.

12. Og han ved ikke rigtig noget om dig.

Han ved ikke noget om dig, fordi han ikke har spurgt. Fordi han ikke er interesseret.

Han kan heller ikke huske de ting, du har sagt om dig selv.

Samtalen har en tendens til at være ret banal og fokuseret omkring ham, og han udtrykker ingen interesse for din dag eller dine livsbegivenheder.

13. Han har spurgt dig om datingråd om andre kvinder.

Denne burde være ret selvforklarende, men hvis han spørger dig om tips om sit kærlighedsliv, er han ikke interesseret i dig.

Tro mig, han forsøger ikke bare at gøre dig jaloux. Du er godt og grundigt i vennezonen.

14. Han har fortalt dig, at han ikke er på udkig efter et forhold.

Ja, jeg ved godt, at folk nogle gange ikke er på udkig efter forhold, men pludselig møder den eneste ene og forelsker sig alligevel.

Men det sker ikke særlig ofte. Oftest er det sådan, at hvis han ikke leder efter et forhold, er det ligegyldigt hvor fantastisk du er, du kommer ikke til at ændre hans mening.

Andre advarselstegn er, hvis han fortæller dig, at han bare vil se, hvor tingene fører hen, eller at han fokuserer på sin karriere lige nu, eller at han vil arbejde på jeres venskab, før han tager tingene til det næste niveau, bla, bla, bla, bla.

Han tror måske endda, at disse ting er sande, men hvis han virkelig kunne lide dig, så ville intet af det betyde så meget.

15. Jeres forhold er stort set udelukkende baseret på sex.

I ser aldrig hinanden, hvis ikke sex er involveret. De fleste af jeres interaktioner finder sted sent om aftenen. Og sex er ret centreret om hans behov, ikke om dine.

16. Du kunne ikke henvende dig til ham, hvis du havde brug for hjælp.

Du ville ikke føle dig tryg ved at række ud efter ham, hvis du var i en vanskelig situation og havde brug for en hjælpende hånd.

17. Du ved det bare.

Hvis noget dybt inde i dig fortæller dig, at han ikke kan lide dig på den måde, så kan han nok ikke lide dig på den måde.

Lad være med at kvæle disse følelser ned. Lyt til det, din mavefornemmelse prøver at fortælle dig, og kom videre, før du bliver såret.

Det bliver nok ikke let, men om et par måneder vil du se tilbage og være taknemmelig for, at du ikke spildte mere energi på ham, og du vil have svært ved at huske, hvad du overhovedet kunne lide ved ham.

Olivia Nielsen
Om Olivia Nielsen

Olivia er en kvalificeret rådgiver og empatisk kliniker, som tror på vigtigheden af at opbygge stærke terapeutiske relationer med sine klienter for at fremme forandring. Hun samarbejder med sine klienter for at hjælpe dem med at nå deres mål og anvender en integrativ tilgang til rådgivning, som trækker på en række forskellige teoretiske tilgange.

Når hun ikke arbejder, nyder Olivia at rejse, tilbringe tid sammen med sin familie og venner og udforske nye steder.